Noul primar al Timişoarei, la preluarea mandatului: „Nu pot promite că voi fi un primar comod, dar voi fi un primar sincer”

Noul primar al Timişoarei, la preluarea mandatului: „Nu pot promite că voi fi un primar comod, dar voi fi un primar sincer”

Dominic Fritz a preluat oficial funcţia de primar

Dominic Fritz a depus jurământul şi a fost instalat oficial în funcţii de primar la Timişoarei. În discursul de la ceremonia festivă, Dominic Fritz a declarat că nu se poate promite că va fi un primar comod, dar a dat asigurări că va fi un primar sincer.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Vă mulţumesc pentru încrederea uriaşă cu care m-aţi onorat. Timişoara m-a făcut unul de-al ei acum mulţi ani. Acum mi-a dat onoarea copleşitoare de a o conduce ca un slujitor al comunităţii. Voi rămâne unul de-al vostru şi voi trage în fiecare zi nu pentru unii, ci pentru toţi”, a spus Fritz în discursul festiv în care i-a mulţumit şi primarului Robu „în numele timişorenilor, pentru opt ani de serviciu public”.

„Preiau acest mandat în zilele cele mai grele de la începutul pandemiei. Şi cred că suntem cu toţii conştienţi că pentru a rupe valul infecţiilor nu avem decât opţiuni dureroase. Dar nu mi-e teamă pentru Timişoara. Vom trece prin această încercare aşa cum au confruntat timişorenii provocările mari de-a lungul istoriei: cu responsabilitate personală, cu solidaritatea comunităţii şi cu un spirit inovator. Acestea sunt ingredientele cu care vom combate această criză, aici, la Timişoara”, a mai spus noul primar al Timişoarei.

În finalul discursului său, Dominic Fritz a declarat că nu le poate promite timişorenilor că va semna totul, dar promite că uşa Primăriei va fi mereu deschisă.

„Dragi timişoreni, nu vă pot promite că voi fi un primar comod. Dar voi fi un primar sincer. Cu toate greşelile mele, dar cu siguranţă şi cu toată energia mea. Voi da în fiecare zi totul pentru Timişoara”, a declarat Dominic Fritz.

Nicolae Robu l-a felicitat pe Fritz pentru victorie

La predarea ştafetei, fostul primar al Timişoarei l-a felicitat pe noul primar al oraşului pentru victoria în alegeri. „Vreau să vă felicit pe cei care aţi ieşit învingători în lupta electorală recent încheiată. Formaţie sportivă având, eu am tăria să le receptez înfrângerea cu fair-play, neacuzând nimic, dar nici reproşându-mi nimic, ci înţelegând senin, împăcat că majoritatea cetăţenilor de astăzi, cel puţin majoritatea celor prezenţi la vot, şi ei contează în democraţie, nu agreează ceea ce am oferit eu ca direcţii de dezvoltare a oraşului pentru anii următori”, a declarat Nicolae Robu într-un discurs pe care, în mod neobişnuit pentru el, l-a avut scris pe hârtie.

În finalul discursului său, Robu a avut un mesaj special pentru Dominic Fritz: „Nu ştiu dacă jucaţi fotbal. Eu joc şi se spune că destul de bine. În orice caz, dau M-U-L-T-E goluri. Nu ştiu dacă compuneţi muzică, dar ştiu că sunteţi cântăreţ foarte bun. Categoric, mult mai bun decât mine. Ce vă doresc eu, de dragul Timişoarei, este să fiţi primar mai bun ca mine”, a mai spus Robu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările