Guvernul a acceptat, totuşi, un amendament la buget: Spitalul de Copii din Timişoara primeşte 5 milioane de lei

Guvernul a acceptat, totuşi, un amendament la buget: Spitalul de Copii din Timişoara primeşte 5 milioane de lei

Spitalul de Copii va primi bani pentru şantierul unei noi clădiri. FOTO: Adevărul

Ministerul Sănătăţii va avea prevăzute, în bugetul pe anul 2013, 5 milioane de lei pentru construcţia Corpului B al Spitalului de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara. Amendamentul a fost depus de deputaţii USL din Timiş şi a fost singurul acceptat pentru bugetul din acest an.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

De altfel, unul dintre actualii deputaţi ai alianţei care a câştigat alegerile din decembrie, Sorin Grindeanu ales în Timişoara, şi-a bazat campania electorală pe promisiunea salvării financiare a Spitalului de Copii, iar amendamentul a fost depus de toţi aleşii USL din Timiş.
 
Pentru acest proiect mai sunt prevăzute şi sume de la bugetul local şi judeţean, iar banii de la Ministerul Sănătăţii vor fi primiţi după ce vor fi finalizate studiul de fezabilitate şi documentaţia tehnică. Spitalul de Copii are nevoie de noua construcţie pentru că una dintre clădirile în care funcţiona a fost retrocedată fostului proprietar şi ajunsă în proprietatea clanului Cârpaci. Procurorii DNA verifică acum modul în care s-a dispus retrocedarea, existând suspiciuni de abuz în serviciu din partea unor persoane din Ministerul Sănătăţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările