Grav accident de muncă. Doi muncitori, prinşi sub pământul surpat în şanţul la care lucrau UPDATE

Grav accident de muncă. Doi muncitori, prinşi sub pământul surpat în şanţul la care lucrau UPDATE

Pompierii au intervenit pentru salvarea muncitorilor FOTO ISU Timiş

Doi muncitori care lucrau la o canalizare, lângă Timişoara, au fost surprinşi sub un mal de pământ care s-a surpat peste ei.

UPDATE: ISU anunţă că şi muncitorul aflat în stop cardio-respirator a fost resuscitat şi va fi transportat la spital. 

UPDATE: Pompierii au reuşit să îl extragă şi pe cel de-al doilea muncitor. Acesta era conştient. Potrivit pressalert.ro, un martor ocular povesteşte că era unul pe escavator şi unul în groapă. Cel care era jos a rămas cu piciorul prins în nisip, cel de pe utilaj a coborât să-l ajute, acela fiind momentul când întreg malul de pământ s-a surpat peste ei.

Ştirea iniţială

Alerta a fost dată în jurul orei 19.40, când pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru degajarea a două persoane surprinse de o surpare de pământ, între localităţile Rudicica şi Urseni.

„La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 2 autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, camion cu containerul multirisc, 2 ofiţeri şi 20 de subofiţeri”, care a anunţat că  „a fost extrasă o persoană, care se află în stop cardio-respirator şi se efectuază manevre pentru resuscitare şi pentru extragerea celei de a doua victime”.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările