Cu avionul de la Timişoara la Marea Neagră. Noua destinaţie introdusă de compania Tarom

Cu avionul de la Timişoara la Marea Neagră. Noua destinaţie introdusă de compania Tarom

Tarom

Compania naţională Tarom va introduce o noua rută de pe Aeroportul Timişoara, începând din 16 iulie. Cei din vestul ţării vor ajunge pe ţărmul Mării Negre, de la Timişoara, în aproximativ două pre de zbor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania aeriană Tarom aduce marea mai aproape de bănăţeni! Nouă rută, Timişoara-Constanţa, va fi introdusă din 16 iulie, de pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia”. 
 
Pasagerii pot ajunge pe litoralul românesc, din a doua jumătate a lunii iulie, în fiecare zi de joi şi duminică.
 
Este anunţul făcut de Tarom în startul sezonului estival. Decizia a fost luată ca urmare a pandemiei de coronavirus, cu speranţa ca tot mai mulţi românii să aleagă să petreacă concediile în ţară.  
 
Aşadar, cei din vestul ţării vor ajunge pe ţărmul Mării Negre, de la Timişoara, în aproximativ două pre de zbor. 

Costul unui bilet pe ruta Timişoara-Constanţa, doar dus, costă, dacă rezervarea este făcută astăzi, de la 404 lei. Preţurile se modifică însă de la o zi la alta.  
 
De asemenea, compania Blue Air a promis, încă de la începutul anului, că va avea trei curse pe săptămână, pe ruta Timişoara-Constanţa, urmând să fie operate vineri, duminică şi miercuri. Cei de la Blu Air nu au anunţat data la care vor reîncepe cursele. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările