Super femei la meciul dintre Petrolul și FCM Târgu-Mureș! Află de ce!

Super femei la meciul dintre Petrolul și FCM Târgu-Mureș! Află de ce!

Doar femeile și copiii vor avea acces pe stadion, vineri

Meciul Petrolul - FCM Târgu Mureş va avea loc vineri, de la ora 20.15 Până aici, nimic interesant, dar Comitetul Executiv al Federației române de Fotbal a luat azi o decizie care va ”afecta” atmosfera din tribune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a luat astăzi o decizie istorică: la la meciul dintre Petrolul și FCM, de vineri, vor avea acces doar femeile şi copiii. Această decizie a fost luată în condițiile apelului celor de la Petrolul, care după incidentul de la meciul cu steaua, când un suporter l-a lovit și scuipat pe Galamaz pe teren, în plin meci, au primit o suspendare a terenului de șase etape.

O decizie asemănătoare a fost luată și în Turcia, când Fenerbahce -având terenul suspendat- a umplut stadionul cu femei și copii, atmosfera fiind una de-a dreptul senzațională. Rămâne de văzut dacă va fi la fel mâine seară pe arena ploieșteană.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările