Locomotiva unui tren a luat foc în judeţul Mureş. Cei 100 de călători vor ajunge la destinaţie cu o întârziere de două ore

Locomotiva unui tren a luat foc în judeţul Mureş. Cei 100 de călători vor ajunge la destinaţie cu o întârziere de două ore

FOTO: ardealnews.ro

Locomotiva unui tren personal a luat foc în zona localităţii Gorneşti, judeţul Mureş. Aceasta s-ar fi aprins în urma unei defecţiuni la instalaţia electrică. Din primele informatii, nu există persoane ranite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipajele de pompieri intervin pentru stingerea incendiului, potrivit ardealnews.ro

Incidentul a avut loc între staţiile Gorneşti şi Periş, unde locomotiva a luat foc din cauza unei defecţiuni tehnice, a declarat purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Alina Predescu.

Ea a precizat că a fost apelat serviciul de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns echipaje ale ISU care au reuşit să stingă incendiul, fără ca pasagerii să fie în pericol.

Conform sursei citate, la această oră pasagerii sunt în vagoane, în staţia Dumbrăvioara, unde se fac manevre de decuplare a locomotivei de la garnitură, la faţa locului ajungând o altă locomotivă trimisă de la Târgu Mureş, scrie news.ro.

Reprezentantul CFR Călători a mai spus că cei 100 de pasageri îşi vor continua drumul cu aceeaşi garnitură, tractată de locomotiva trimisă la faţa locului, iar trenul va ajunge la destinaţie cu o întârziere de 90-120 de minute.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările