VIDEO Protest la înmormântarea femeii care a fost accidentată mortal de fiul judecătoarei din Novaci: „Vrem să se facă dreptate“

VIDEO Protest la înmormântarea femeii care a fost accidentată mortal de fiul judecătoarei din Novaci: „Vrem să se facă dreptate“

Localnicii din Novaci au cerut să se facă dreptate în cazul morţii Florentinei Motorcea

Rudele şi apropiaţii femeii de 52 de ani, din localitatea Novaci, judeţul Gorj, care a fost accidentată mortal de autoturismul condus de către fiul preşedintei Judecătoriei Novaci au protestat chiar la înmormântarea victimei şi cer să se facă dreptate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Florentina Motorcea a fost înmormântată, ieri, în prezenţa a numeroase persoane. Participanţii la funeralii au protestat faţă de cele întâmplate şi au cerut să se facă dreptate. Pe gardul locuinţei în care trăia Florentina au fost puse mai multe bannere cu diferite mesaje: „Vrem să se facă dreptate“ sau „Stop mafia“.

O parte din cei prezenţi au cerut ca mama tânărului şofer vinovat de această tragedie, care ocupă funcţia de preşedinte al Judecătoriei Novaci, să îşi dea demisia. „Am auzit că după accident ar fi adus asistente să-i scoată alcoolemia. Eu o înţeleg, că orice mamă îşi apără copilul, dar este incredibil ce se întâmplă. Fiul ei are un comportament foarte urât în comunitate“, a spus o femeie prezentă la înmormântare.

Florentina Motorcea îşi creştea singură fiul în vârstă de 16 ani, după ce soţul ei a murit în urmă cu doi ani.

Şoferul a fost arestat preventiv

Accidentul a avut loc miercuri seara. Femeia se întorcea de la serviciu alături de fiu ei. Cei doi se deplasau pe marginea drumului. Victima a fost lovită de bolidul condus de către Mihai Dafinescu, fiul unei judecătoare cunoscute. Acesta nu a oprit şi a fugit de la locul accidentului. S-a predat dimineaţă la poliţie. Acesta avea o concentraţie de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mihai Dafinescu a fost reţinut pentru 24 de ore şi, apoi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Târgu Jiu. Acesta este acuzat de ucidere din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi fugă de la locul accidentului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările