VIDEO „Moartea: «Mai stai în Live? Întreb pentru mine»“, mesajul scris pe un panou uriaş amplasat pe marginea DN67

VIDEO „Moartea: «Mai stai în Live? Întreb pentru mine»“, mesajul scris pe un panou uriaş amplasat pe marginea DN67

Panoul conţine o serie de mesaje neobişnuite

„Moartea a reacţionat la un clip video“ este mesajul care apare pe un panou informativ montat miercuri, 7 noiembrie, pe marginea DN 67, în apropiere de Târgu Jiu. Campania „Dă like vieţii. Stop live la volan!“ se desfăşoară la nivel naţional şi are ca scop reducerea accidentelor rutiere produse din cauza accesării conturilor pe reţelele sociale de cei care se află la volan.

Ştiri pe aceeaşi temă


În fotografia de pe panoul informativ este un şofer care face „live“, iar printre cei care urmăresc postarea este „Moartea“. 
Mesajele sunt menite să le atragă atenţia şoferilor: „Moartea se uită“ sau „Moartea: «Mai stai în Live? Întreb pentru mine»“.
 
Concepţia aparţine reprezentanţilor Secţiei Drumurilor Naţionale Târgu Jiu împreună cu cei ai Poliţiei Rutiere Gorj. 
 
Mai mulţi şoferi au fost traşi pe dreapta pentru a fi informaţi în legătură cu această campanie de informare şi conştientizare. Printre aceştia s-a numărat şi un şofer din Italia.  
 
 
„«Dă like vieţii. Stop live la volan» este o campanie desfăşurată la nivel naţional de către CNAIR împreună cu Poliţia Rutieră. Am ales acest mesaj din cauza numeroaselor accidente care s-au întâmplat atunci când participanţii la trafic nu au fost atenţi şi au folosit telefonul mobil. Implicarea companiei de drumuri că este că, în cazul unui accident, pe lângă suferinţele produse victimelor, dar şi trauma prin care trec rudele acestora, sunt distruse foarte multe elemente de siguranţă ale unui drum naţional, cum ar fi parapete sau indicatoare rutiere. În plus, drumurile se blochează şi se crează întârzieri celorlalţi participanţi la trafic“,
a precizat Cristi Tudor, reprezentant al Secţiei Drumurilor Naţionale Târgu Jiu. 
 
Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, a precizat că scopul campaniei este de responzabilizare a conducătorilor auto: „Campania este un demers pentru viaţă, pentru a conştientiza şi a responsabiliza conducătorii autor. Scopul îl reprezintă diminuarea accidentelor produse în trafic şi reducerea riscului victimal al participanţilor la trafic“.
 
Mesaj neobişnuit adresat şoferilor care accesează reţelele sociale în timp ce se află la volan

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările