Un jandarm, primul donator de plasmă convalescentă de la Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu Jiu

Un jandarm, primul donator de plasmă convalescentă de la Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu Jiu

Jandarmul a donat plasmă pentru bolnavii de COVID-19 în stare gravă

La Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu Jiu a avut loc, astăzi, prima donare de plasmă convalescentă prin afereză, de către un bărbat. Acesta este un jandarm gorjean în vârstă 42 ani care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Detaşamentului 4 Bărbăteşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
„În urma efectuării unui test de sânge, a rezultat că a avut virusul COVID 19 iar fiind asimtomatic, datorită propriilor anticorpi, s-a vindecat. Urmare a iniţierii în ziua de 30.09.2020, a campaniei de la nivelul Ministerului Afacerilor Interne intitulate «Pentru ca alţii să trăiască, donează plasmă!», este şi printre primii angajaţi Mai care au dat curs numeroaselor apeluri lansate în spaţiul public de ajutorare a  celor  care sunt în lupta cu acest virus. Noi, colegii lui îi mulţumim pentru determinarea de a salva vieţi, întrucât a donat 3 unităţi de plasmă salvatoare, necesară pentru 3 bolnavi aflaţi în suferinţă“, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Gorj. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările