Târgu-Jiu: Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar cred că ambii elevi de la Tudor sunt vinovaţi

Târgu-Jiu: Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar cred că ambii elevi de la Tudor sunt vinovaţi

Foto: Camelia Bibere, inspector general adjunct în cadrul ISJ Gorj

Deşi există martori care spun că elevul snopit în bătaie nu i-a făcut nimic colegului său, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Gorj susţin că ambii elevi sunt vinovaţi de producerea acestui scandal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ancheta de la Colegiul Naţional Tudor Vladimirescu este în plină desfăşurare. „În ziua respectivă am fost anunţaţi de domnul director de la Colegiul Naţional Tudor Vladimirescu şi dânsul a spus că va lua toate măsurile care se impun, pe care ni le va comunica în momentul în care se va finaliza ancheta. Îmi pare rău că s-a întâmplat chiar la Tudor şi sunt împotriva violenţei în şcoli. Exmatricularea este ultima măsură care ar putea fi aplicată, fiind la prima abatere de acest gen. În consiliul profesoral se va stabili cine este vinovat. Consider că dacă nu-i faci ceva unui om, nu are motive să dea în tine şi tocmai de aceea trebuie să luăm în calcul varianta că există doi vinovaţi. Numai un elev anormal ar putea să dea în cineva fără să fie provocat. Dacă se va confirma acest lucru, vor plăti amândoi. Indiferent de sancţiune, este obligatorie scăderea notei la purtare”, declară Camelia Bibere, inspector general adjunct în cadrul ISJ Gorj.

Colegii lui Costi Axinte au confirmat că adolescentul de 16 ani nu i-a făcut nimic lui Andrei Mergea. „Am rămas înmărmurită de comportamentul lui Andrei, având în vedere că nu-l ştiam aşa agresiv. Într-adevăr , colegul meu a fost bătut foarte rău dar nouă ne-a fost teamă să ne băgăm între ei. Costi îşi verifica temele pentru ora următoare. Eram în pauză, iar Andrei s-a oprit pe la fiecare cu sabia, însă numai pe el l-a lovit. L-a dat cu capul de bancă“, a povestit o colegă de clasă, care a preferat să nu-şi dezvăluie identitatea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările