Tânără acuzată că a furat bunuri de 35.000 de lei din locuinţa unei femei

Tânără acuzată că a furat bunuri de 35.000 de lei din locuinţa unei femei

O parte din bunurile furate au fost recuperate

O tânără în vârstă de 28 de ani, din municipiul Târgu Jiu, este acuzat că a furat bunuri în valoare de 35.000 de lei din locuinţa unei femei din aceeaşi localitate./

Potrivit poliţiştilor, tânăra pătrundea în case care nu erau locuite sau care se aflau în construcţie, în special din zona Panduraşul. O parte din bunurile furate au fost recuperate de oamenii legii. Aceştia au stabilit că femeia a mai comis şi alte spargeri.
 
„De asemenea din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în perioada iunie-iulie a.c., femeia ar fi sustras mai multe bunuri din locuinţele a două femei, de 36 şi 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu.
Totodată, din cercetări s-a mai stabilit că în nopţile de 21/22 aprilie 2019,  30/31 mai 2019 şi 10/11 noiembrie 2019,  femeia ar fi sustras mai multe bunuri din locuinţele a trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 40 şi 60 de ani, din municipiul Târgu Jiu.
În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu“, a precizat Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările