Localităţile din judeţul Gorj unde elevii vor face cursuri online

Localităţile din judeţul Gorj unde elevii vor face cursuri online

Elevii din opt localităţi din Gorj vor face cursuri online

În opt localităţi din judeţul Gorj, elevii vor urma cursuri combinate, online şi la şcoală. Este vorba de comune unde rata de infectare este crescută.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Opt localităţi din judeţul Gorj se înscriu în scenariul galben. Este vorba de localităţile Bâlteni, Cătunele, Dragoteşti, Mătăsari, Muşeteşti, Plopşoru, Samarineşti şi Schela.  
„Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Gorj a transmis către Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj la data de 7.09.2020 situaţia cu rata incidenţei cumulative a Covid-19 la 1000 de locuitori pe localităţi în care există unităţi şcolare. Până la această dată, a fost identificat un număr de 8 localităţi care înregistrează peste o persoană infectată la mia de locuitori. Unităţile şcolare stabilesc în Consiliile de Administraţie scenariul pe care s-au hotărât să-l aplice odată cu începerea şcolii, planurile de măsuri stabilite, oglinda clasei şi datele de contact pentru responsabilii care coordonează activităţile de prevenire a infecţiei cu SARS-CoV-2  conform O.M. nr. 5487/1494 din 31.08.2020. Aceste date vor fi trimise Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj până în data de 8.09.2020, orele 16.00“, a transmis Dana Constantinescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj.
 

Vă mai recomandăm să citiţi

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările