Imagini incredibile într-un cimitir din Gorj după furtună: crucile au fost scoase din pământ

Imagini incredibile într-un cimitir din Gorj după furtună: crucile au fost scoase din pământ

Crucile şi mormintele au fost afectate de furtună

Furtuna a făcut prăpăd într-un cimitir din judeţul Gorj. Crucile au fost distruse, iar unele morminte au fost scoase din pământ din cauza unor copaci care au fost rupţi cu rădăcini cu tot.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai multe locuri de veci din cimitirul din comuna Stăneşti au fost afectate de vântul puternic. Copacii au fost scoşi din rădăcini sau rupţi, iar aceştia au afectat şi crucile sau locurile de veci. 

 
Meteorologii au emis Cod Roşu de furtună în judeţul Gorj, în mai multe localităţii: Târgu Jiu, Bumbeşti-Jiu, Novaci, Runcu, Crasna, Baia de Fier, Bengeşti-Ciocadia, Prigoria, Polovragi, Stăneşti, Bumbeşti-Piţic, Bălăneşti, Muşeteşti, Turcineşti, Schela, Alimpeşti, Săcelu, Leleşti
 
„Se vor semnala vijelie puternică, rafale de peste 90 km/h, grindină de dimensiuni medii şi mari, frecvente descărcări electrice, averse care vor depaşi 35 l/mp“, au transmis autorităţile.
 
Acoperişurile mai multor imobile din Târgu Jiu au fost distruse de vântul puternic, iar mai multe maşini au fost avariate.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările