Ce a descoperit un turist în apropiere de Transalpina. „Toată lumea bea şi se distrează acolo şi aici e prăpăd“

Ce a descoperit un turist în apropiere de Transalpina. „Toată lumea bea şi se distrează acolo şi aici e prăpăd“

Imaginile au fost realizate în urmă cu doar câteva zile

Un turist aflat pe Transalpina a filmat, la graniţa dintre judeţele Gorj, Vâlcea şi Hunedoara, o exploatare forestieră. Acesta consideră că tăierile nu sunt făcute în conformitate cu legea.

 
Romeo, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a descoperit exploatarea forestieră la o distanţă de doi kilometri de Transalpina, cea mai înaltă şosea din ţară. 

Locul unde sunt depozitate lemnele se află pe Drumul Naţional 7A Obârşia Lotrului - Petroşani. Turistul susţine că tăierile sunt făcute fără respectarea legislaţiei, pentru că nu sunt tăiaţi sau depozitaţi copacii uscaţi sau cei  care sunt doborâţi de vijelii, ci şi arborii care sunt sănătoşi. 

Fotografiile şi imaginile au fost realizate în urmă cu doar câteva zile, în apropiere de casele de vacanţă şi terasele de la intersecţia Transalpinei cu Drumul Naţional 7 A. 
 
„La 30 de km de Petroşani la doi kilometri de frumosul drum Transalpina, chiar în spatele restaurantelor, vis-a-vis de cabanele şi frumoasele pensiuni parcă nevăzuţi, priviţi ce poate exista fără a fi deranjaţi!!! Toate filmările şi pozele sunt de duminică, 11 august 2019!“,
a postat Romeo pe pagina sa de Facebook.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: