A rămas fără maşină pentru că transporta ilegal persoane

A rămas fără maşină pentru că transporta ilegal persoane

Bărbatul a rămas fără maşină timp de şase luni

Un bărbat de 43 de ani, din comuna Negomir, a rămas fără maşină, după ce a fost prins de poliţişti în timp ce transporta ilegal persoane.

 
Poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au desfăşurat o acţiune în vederea prevenirii şi combaterii transportului ilegal de persoane.
„Cu ocazia controlului efectuat poliţiştii au depistat în trafic, un bărbat, de 43 de ani, din comuna Negomir, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constructorilor, din oraşul Rovinari, căruia i s-a documentat activitatea de transport de persoane, contra cost, pe ruta Negomir – Rovinari şi retur, fără să deţină autorizaţie taxi sau copie conformă valabilă, privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.
Prin urmare, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în sumă de 5000 de lei, conform Legii nr. 38/2003, iar ca măsură complementară s-a dispus reţinerea certificatului şi a plăcuţelor de înmatriculare. Tot cu această ocazie, poliţiştii au procedat la indisponibilizarea autovehiculului, pe o perioadă de 6 luni“, a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: