A căzut de pe o schelă în timp ce lucra la renovarea sediului ISU Gorj. Victima este în stare gravă într-un spital din Bucureşti

A căzut de pe o schelă în timp ce lucra la renovarea sediului ISU Gorj. Victima este în stare gravă într-un spital din Bucureşti

Bărbatul care a căzut de pe schelă lucra la renovarea sediului ISU Gorj                                  Foto: Arhivă

Un bărbat, de 35 de ani, din comuna Scoarţa, se află în stare gravă, după ce a căzut de pe o schelă în timp ce lucra la renovarea sediului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Accidentul a avut loc vineri, 18 octombrie, în incinta Inspectoratului de Situaţii de Urgenţă Gorj. Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă şi l-a transportat pe acesta la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgu-Jiu.
Victima a fost trimisă cu elicopterul la spitalul Floreasca din Bucureşti, dar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. 
 
Neli Matei, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, a declarat că şantierul a fost închis după ce s-a constatat, că în urma verificărilor, că schelele pe care lucrau muncitorii erau neconforme: „S-a dispus închiderea şantierului ca urmare a producerii unui  grav accident cu incapacitate temporară de muncă, constatându-se, în timpul verificărilor din teren, că schelele pe care lucrau angajaţii sunt neconforme“. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: