VIDEO Declaraţii spumoase ale ţiganilor decablaţi cu mascaţii de la curent: „La «Verelion» unde ne mai uităm?“

VIDEO Declaraţii spumoase ale ţiganilor decablaţi cu mascaţii de la curent: „La «Verelion» unde ne mai uităm?“

FOTO: Mascaţii i-au păzit pe angajaţii Electrica în operaţiunea de decablare

Mai multe familii de romi din localitatea dâmboviţeană Bălteni, au fost lăsate în beznă de angajaţii Electrica Târgovişte, care, împreună cu mascaţii, au desfăcut improvizaţiile pentru furat electricitate. Chiar şi-aşa, oamenii au spus că se vor cabla din nou după ce vor pleca mascaţii.

Mascaţii au descins în Bălteni chiar de Moş Nicolae. Au venit însoţiţi de angajaţii de la Electrica pentru a tăia toate improvizaţiile ţiganilor care s-au racordat ilegal la curent. 
 

„În loc de Moş Crăciun ne-au tăiat curentul, e la ofertă. La cei care nu au contor, le taie curentul, dar şi-l pun ei înapoi. Îl aducem şi noi pe altul, pe expertul de la Bucureşti. Ne costă vreo 500 de euro expertul ăsta, dar face treabă bună”, spune unul dintre tinerii satului.
 
Alţii au spus că în tot satul sunt doar 5 familii care plătesc curentul electric.
 


 
„Fură ăştia lumină multă. Foarte mult, fură contoarul. Nimeni nu plăteşte. Au găsit 5 contoare în tot satul. După ce pleacă ei ne legăm din nou. E vina lor, că nu ne bagă contoare. De ce a tăiat contoarele primarul? Ne urcăm din nou pe stâlp. Nu e prima dată”, spune o altă persoană.
 
Autorităţile avertizează că cei care vor fi prinşi racordaţi ilegal la reţeaua de enregie se vor alege cu dosare penale pentru furt.
 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările