VIDEO Câine snopit cu bâta de un cioban în văzul unor turişti, rămaşi înmărmuriţi: „Ce idiot, băi“

VIDEO Câine snopit cu bâta de un cioban în văzul unor turişti, rămaşi înmărmuriţi: „Ce idiot, băi“

FOTO: captură zdp.ro

Imagini în care doi ciobani lovesc cu bestialitate un ciobănesc carpatin au făcut înconjurul internetului. Totul s-a întâmplat în zona montană a judeţului Dâmboviţa, lângă o pensiune.

 
În clipuleţul horror, filmat de turişti, apar doi ciobani care bat cu bestialitate câinele. Bietul animal se vaită sub ploaia de lovituri, dar asta nu pare să conteze. La un moment dat, câinele renunţă să mai riposteze şi se lasă târât de unul dintre ciobani după o camionetă, acolo unde continuă schingiuiala.  
 
Sursa video: zdp.ro / youtube.com

Evenimentul ar fi fost filmat lângă Pensiunea Valea Cocorei, din localitatea Moroeni, judeţul Dâmboviţa. Se pare că, într-un final, câinele a fost omorât de zecile de măciuci primite. 
 
Poliţia a aflat de acest caz şi urmează să demareze cercetările.
 
„Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Fieni au identificat un bărbat de 45 de ani, din Bezdead, bănuit că ar fi rănit/schingiuit un câine. În cauza poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 205/2004 (art. 25, lit. e), urmând că la finalizarea cercetărilor să se propune soluţie legală prin unitatea de parchet competenţă”, a precizat IPJ Dâmboviţa.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: