Un tânăr băut şi cu permisul suspendat, care a omorât un pieton chiar în noaptea de Înviere, lăsat liber

Un tânăr băut şi cu permisul suspendat, care a omorât un pieton chiar în noaptea de Înviere, lăsat liber

FOTO: exclusivdb.ro

Instanţa de judecată a decis că un şofer de 20 de ani, din Bucureşti, nu reprezintă un pericol public, chiar dacă el a fost reţinut 24 de ore după ce a accidentat mortal cu maşina, un pieton, chiar în noaptea de Înviere, băut fiind şi cu permisul suspendat.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Victima avea 53 de ani şi era din Ciocăneşti, jud. Dâmboviţa. Accidentul s-a petrecut în Ciocăneşti, sâmbătă noaptea, cu 15 minute înainte de miezul nopţii. Individul nu a oprit după ce l-a lovit pe pieton. 
 
Poliţiştii de la Răcari s-au mobilizat exemplar şi au reuşit să-l prindă în scurt timp, cu ajutorul colegilor din localităţile învecinate. Nu mică le-a fost mirarea, când etilotestul a indicat o valoare a alcoolemiei în aerul expriat de peste 0,6 la mie în dreptul său.
 
Tânărul avea şi perimisul de conducere suspendat, însă încă mai avea dovadă de circulaţie. El este acum cercetat sub control judiciar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările