Un băiat şi o fată s-au snopit în bătaie la o şcoală din Târgovişte. Ce măsuri vor fi luate VIDEO

Un băiat şi o fată s-au snopit în bătaie la o şcoală din Târgovişte. Ce măsuri vor fi luate VIDEO

Un incident deosebit de grav s-a petrecut într-o şcoală din Târgovişte. Un băiat şi o fată s-au luat la bătaie pe holurile şcolii, sub văzut colegilor, care nu au sărit să îi despartă. Ambii provin din familii dezorganizate, cu părinţi aflaţi în puşcărie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Incidentul s-a petrecut la Şcoala Smaranda Gheorghiu, din Târgovişte, într-o pauză. Un băiat şi o fată s-au luat la bătaie în văzul colegilor, fără care nimeni să intervină. Într-un final, profesorul de serviciu i-a despărţit pe cei doi.
 
„Incidentul a fost regretabil, copiii au fost înainte de a intra la oră. Am avut profesor de serviciu care era în zonă. Era şi domnul gardian. 
 
Domnul învătăţător de la care era unul dintre copii a intervenit imediat, a luat legătura cu părinţii copiilor, care au constatat că nu s-a întâmplat nimic grav. 
 
Ei provin dintr-un mediu în care de obicei aşa se joacă”, ne-a spus Daniela Năstase, director Şcoala Smaranda Gheorghiu.
 
Cazul este anchetat acum şi de Inspectoratul Şcolar. 
„Deocamdată suntem în faza de a analiza situaţia creată azi la şcoala Smaranda Gheorghiu. În funcţie de ce vom afla vom lua măsurile necesare astfel încât şcoala să creeze un mediu sigur pentru elevi şi pentru cadrele didactice. Deocamdată nu putem vorbi de vina cuiva, trebuie să aflăm ce s-a întâmplat cu exactitate. În cazul în care vom constata abateri vom lua măsurile necesare astfel încât, pe viitor, aşa ceva să nu se întâmple”, a declarat Alexandru Mitru, inspector general adjunct al ISJ Dâmboviţa.
 
Ambii copii provin din familii dezorganizate, cu părinţi aflaţi în puşcărie pentru fapte grave. În afară de scăderea notei la purtare, copiii pot fi mutaţi la o altă şcoală, ca măsură disciplinară.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările