Rezultatul excepţional obţinut la Bacalaureat de un tânăr crescut doar de bunic, cu mari greutăţi financiare

Rezultatul excepţional obţinut la Bacalaureat de un tânăr crescut doar de bunic, cu mari greutăţi financiare

Ionuţ, într-un centru de echitaţie. FOTO: Asociaţia Comuitară Găeşti

Ionuţ Petre face parte din marea familie a Asociaţiei Comunitare din Găeşti. A fost crescut de bunicul său încă de la vârsta de 6 luni şi a învăţat de mic ce este munca în gospodărie. Vrea să ajungă medic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Abia la 15 ani a reuşit să ajungă, pentru prima dată la mare, cu ajutorul Asociaţiei Comunitare Găeşti şi a unor oameni de bine. 
 
Asociaţia Comunitară din Găeşti ajută copiii extraordinari din comunitate, îi îndrumă şi sprijină să-şi atingă potenţialul, graţie unor oameni cu suflet din Găeşti - familia Voevodschi.
 
„Dacă Iulian, Dani şi Raluca şi-au găsit drumul şi sunt deja la facultăţile care li se potrivesc cel mai bine, aptitudinilor pe care ei le au şi au rezultate foarte bune, astăzi a venit şi rândul lui Ionuţ, un copil crescut de bunic de la vârstă de şase luni, care munceşte de mic copil în gospodărie pentru a-şi ajuta bunicul, să afle rezultatele la examenul de Bacalaureat.  9,57! Felicitări Ionuţ! Eşti un exemplu de urmat”, i-au transmis reprezentanţii Asociaţiei Comunitare din Găeşti.
 
Ionuţ le-a spus apropriaţilor că vrea să devină medic, pentru a-i ajuta pe semenii săi. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările