Incendiu de proporţii într-o comună dâmboviţeană, la o hala de producţie de polistiren FOTO

Incendiu de proporţii într-o comună dâmboviţeană, la o hala de producţie de polistiren FOTO

FOTO: ISU Dâmboviţa

Pompierii de la ISU Dâmboviţa au chemaţi, luni, să stingă un incendiu violent izbucnit într-o hală de producţie polistiren din localitatea Mija, comuna IL Caragiale.

 
Potrivit ISU, au fost mobilizate pentru stingerea incendiului forţe şi mijloace de la Detaşamentul Moreni 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi de la Detaşamentul Târgovişte, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de intervenţie cu apă.
 

„Sosiţi la locul incendiului pompierii au constatat ca focul se manifestă în interiorul halei de producţie pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp cu degajări mari de fum”, precizează salvatorii.

Incendiul este localizat şi se acţionează pentru lichidarea acestuia. 

„O persoană din cadrul operatorului economic s-a prezentat la echipajul de prim ajutor pentru îngrijiri medicale. Persoana, bărbat de 52 de ani, prezenta arsuri de gradul II la nivelul capului. Acesta refuză transportul la spital”, adaugă ISU.

COMUNICATUL ISU DÂMBOBVIŢA:

„Având în vedere degajarile mari de fum ca urmare a incendiului a fost emis un mesaj Ro-Alert pentru populaţia din zonă, pentru luarea unor măsuri de autoprotecţie prin închiderea ferestrelor şi oprirea aparatelor de climatizare şi ventilaţie. 
 
Pentru gestionarea situaţiei produse, la locul evenimentului a fost prezent şi subprefectul judeţului Dâmboviţa - doamna Ana Maria Dragotă-Zamfir alături de inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa - locotenent-colonel Florea Cristian-Claudiu şi şeful grupei operative.
 
La misiunea de stingere au intervenit peste 23 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.
O persoană din cadrul operatorului economic, bărbat de 52 de ani, a fost evaluată şi i s-au acordat îngrijiri medicale de către echipajul de prim-ajutor. Acesta prezenta arsuri de gradul II la nivelul capului şi a refuzat transportul la spital”.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările