Căldura bat-o vina. Loredana Chivu, ţinută sexy pe străzile din Dâmboviţa

Căldura bat-o vina. Loredana Chivu, ţinută sexy pe străzile din Dâmboviţa

Loredana Chivu a ieşit pe străzile unei localităţi din judeţul Dâmboviţa într-o costumaţie care te duce mai degrabă cu gândul la un dans într-un club de noapte, decât la o plimbare în miezul zilei, prin oraş

Loredana Chivu este una dintre cele mai provocatoare apariţii din showbiz-ul autohton. Dacă fanii ei s-au obişnuit cu ţinutele sexy din timpul emisiunii "Un show păcătos", ei bine blonda s-a gândit să nu mai lase loc imaginaţiei nici atunci când iese pe stradă.

 
Asistenta păcătoasă a ieşit pe stradă într-o pereche de chiloţi, pe care şi i-a tras foarte sus, adică "până în gât", aşa cum se spune în popor.
 
Loredana Chivu a ieşit pe străzile unei localităţi din judeţul Dâmboviţa într-o costumaţie care te duce mai degrabă cu gândul la un dans într-un club de noapte, decât la o plimbare în miezul zilei, prin oraş.
 
Îmbrăcată cu o pereche de chiloţi cu talie înaltă, pe care i-a tras până în gât, cu un sutien, care îi punea în evidenţă şi aşa proeminentul bust siliconat, blondina nu s-a sfiit să iasă pe lumină în lenjerie intimă. Pentru ca tensiunea domnilor să crească şi mai tare, Loredana s-a cocoţat pe o pereche de tocuri foarte înalte, cu platformă. Apariţia ei a fost, desigur, imortalizată, iar imaginea a ajuns pe contul ei de Facebook, unde blondina a "încasat" mii de like-uri.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările