Miracol pe şosea: un căruţaş şi calul acestuia au scăpat cu viaţă după ce au fost loviţi de un camion VIDEO

Miracol pe şosea: un căruţaş şi calul acestuia au scăpat cu viaţă după ce au fost loviţi de un camion VIDEO

FOTO: Oana Şlemco

Un căruţaş de 18 ani şi calul acestuia au scăpat cu viaţă după ce căruţa a fost lovită în plin de un camion cu două remorci. Accidentul rutier s-a produs pe un drum european.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul rutier s-a produs în seara zilei de vineri, 15 octombrie, pe drumul european 85, după intersecţia cu şoseaua de centură a municipiului Suceava. 

Un tânăr abia ajuns la vârsta majoratului se deplasa cu un atelaj hipo în zona comunei Pătrăuţi. La un moment dat, un camion a lovit căruţa.

Momentul impactului a fost surprins de camera de bord a unui şofer care circula din sens opus. În ciuda imaginilor care sunt extrem de dure, atât căruţaşul cât şi calul acestuia au scăpat teferi după impact. Tânărul de 18 ani a sărit din căruţă.

La locul accidentului a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava, însă căruţaşul a refuzat transportul la spital. Din fericire, nici calul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Culpa producerii accidentului este comună, susţin poliţiştii. Pe de o parte, şoferul camionului nu a fost atent şi a lovit căruţa, şi, pe de altă parte, atelajul hipo nu avea ce să caute pe drumul european. 

Vă mai recomandăm şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările