Asistentă medicală cercetată pentru că ar fi furat medicamente împotriva COVID-19 din spital. Cine i-a alertat pe anchetatori

Asistentă medicală cercetată pentru că ar fi furat medicamente împotriva COVID-19 din spital. Cine i-a alertat pe anchetatori

FOTO: Adevărul

Anchetatorii de la BCCO Suceava au fost informaţi de fostul concubin al asistentei medicale că aceasta ar avea acasă medicamente pentru tratarea noului coronavirus, pe care le-ar fi sustras din Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cursul zilei de luni, 15 iunie, un bărbat de 54 de ani s-a prezentat la sediul BCCO Suceava şi a depus o plângere împotriva unei asistente medicale de la Spitalul Suceava, în vârstă de 46 de ani.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că în luna mai a acestui an s-a despărţit de concubina sa şi că ştie sigur că femeia ar avea acasă un stoc de medicamente pentru tratarea COVID-ului. Medicamentele nu se găsesc în comerţ, prin urmare ar fi putut fi sustrase din spital.

Oamenii legii au făcut percheziţii la locuinţa femeii şi au găsit 24 de pastile pentru tratarea COVID-ului şi 25 de fiole cu morfină.

Probele au fost ridicate, iar femeia este cercetată acum pentru că ar fi sustras medicamentele din spital.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările