Zece persoane, intoxicate cu fum în comuna Armăşeşti de la generator defect

Zece persoane, intoxicate cu fum în comuna Armăşeşti de la generator defect

Medicii de la Ambulanţă au intervenit rapid FOTO Călin Gavrilaş

Opt persoane, din comuna Armăşeşti, au ajuns la spital sâmbătă dimineaţă, 14 decembrie, după ce s-au intoxicat cu fum. Pompieri şi medici de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa au intervenit pentru salvarea victimelor, scrie independentonline.ro.

 
Cele zece persoane, care au acuzat stări de rău, printre care se numără şi copii, locuiesc împreună sub acelaşi acoperiş, pe o stradă din comuna Armăşeşti. Se pare că fumul a fost provocat de un generator de curent, folosit pentru iluminatul locuinţei. Aparatul s-a defectat şi a început să scoată fum dens. Unul dintre locatarii imobilului a fost cel care a sunat la 112 şi a cerut ajutorul pompierilor şi medicilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa. Toate victimele prezentau stori de rău: greaţă, vărsături, dureri de cap, motiv pentru care au fost alertate autorităţile. Opt persoane au au fost internate, în prezent starea acestora fiind stabilă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: