Serviciul propriu de transport al Primăriei Slobozia a fost pus în funcţiune. În 2020 vor fi achiziţionate autobuze electrice

Serviciul propriu de transport al Primăriei Slobozia a fost pus în funcţiune. În 2020 vor fi achiziţionate autobuze electrice

Autobuzele noi au fost puse în funcţiune FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

Locuitorii municipiului Slobozia călătoresc de la 1 august cu autobuze noi, iar în perioada imediat următoare autorităţile locale vor implementa un sistem modern de e-Ticketing.

 
Este vorba despre punerea în funcţiune a unui seviciu propriu de transport al Municipiului Slobozia. Începând de la ora 00.05, cursele de Slobozia Nouă vor pleca la un interval de 30 minute până la ora 21.40. Cursele spre cartierul Bora vor pleca la interval de o oră , ultima cursă va pleca la ora 19.30. Ne propunem ca în viitorul apropiat intervalul de plecare a curselor să fie de 20 minute spre Slobozia Noua. Vă vom informa din timp. De asemenea, când va începe anul şcolar, în orele de maximă afluenţă de călători vom suplimenta numărul de autobuze şi intervalul la care vor sosi. Pentru început biletele, care vor avea un tarif de 2 lei vor fi achiziţionate din autobuz, urmând ca într-o lună să implementam un sistem modern de e-Ticketing, păstrând acelasi cost al biletului. Costul unui abonament este de 65 lei. Pe parcursul următoarei perioade vom proceda la colantarea autobuzelor şi personalizarea lor cu specificul municipiului nostru. Este doar începutul modernizarii transportului public local , urmând ca în anul următor sa sosească autobuzele electrice, au anunţat reprezentanţii Primăriei pe pagina de socializare a instituţiei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: