O tonă de grâu s-a făcut scrum în localitatea Moldoveni

O tonă de grâu s-a făcut scrum în localitatea Moldoveni

Focul a fost provocat de un rest de ţigară FOTO Arhivă Adevărul

O tonă de grâu şi magazia unde erau depozitate cerealele s-a făcut scrum duminică dimineaţă în localitatea Moldoveni, incendiul fiind provocat de un rest de ţigară aruncat la întâmplare în curte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 3 mai, în jurul orei 01.55, pompierii au fost anunţaţi despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetăţean din localitatea Moldoveni. La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autosanitară SMURD. La sosirea echipajelor de intervenţie incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul unei anexe. Au ars magazia pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp, aproximativ 1.000 kg de grâu, 2 biciclete, o tocitoare, o trotinetă electrică şi s-a degradat acoperişul anexei . Incendiul a fost localizat operativ şi lichidat după aproximativ două ore. Nu a existat pericol de extindere la casă şi vecinătăţi. Cel mai probabil incendiul s-a datorat fumatului în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările