Modernizarea reţelei de canalizare în Slobozia costă 7 milioane de lei

Modernizarea reţelei de canalizare în Slobozia costă 7 milioane de lei

Lucrările pentru extinderea şi reabilitarea reţelei de canalizare vor începe în următorul an FOTO Adevărul

Consilierii locali din Slobozia au aprobat recent alocarea unei cofinanţări de 443.000 de lei pentru extinde­rea şi reabilitarea sistemului de canalizare menajeră şi pluvială în cartierele Slobozia Nouă şi Bora. Valoarea totală a inves­tiţiei se ridică la 7 milioane de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aceasta este prima investi­ţie majoră a administraţiei  conduse de liberalul Dragoş Soare. Primele lucrări în siste­mul de canalizare din cartierele Slobozia Nouă şi Bora au debutat în urmă cu mai bine de 10 ani. Recent, proiectul a fost aprobat, însă votul Consiliului local nu reprezintă o garanţie a realizării acestei investiţii în va­loare totală de 7 milioane de lei. 

Lucrările pentru finalizarea acestei investiţii au început în 2009 şi au fost sistate după doar un an, timp în care s-au cheltuit 3,5 milioane de lei. "Există surse de finanţare şi avem promisiuni guvernamentale că ni se vor aloca fonduri prin PNDL pentru extinderea acestui sistem de canalizare. În mai puţin de un an, probabil, vor fi demarate lucrările", a explicat primarul municipiului Slobozia, Dragoş Soare..
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările