Minor dispărut din Feteşti, căutat de poliţişti. Mama sa a dat alarma

Minor dispărut din Feteşti, căutat de poliţişti. Mama sa a dat alarma

Băiatul a plecat de acasă şi nu s-a mai întors FOTO IPJ Ialomiţa

Un adolescent în vârstă de 15 ani este căutat de poliţişti, după ce mama sa a alertat autorităţile că a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa efectuează căutări în vederea depistării unui tânăr de 15 ani, care a plecat de la domiciliul din municipiul Feteşti şi nu a mai revenit până în prezent.
 
Pe 8 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Feteşti au fost sesizaţi de către mama băiatului, despre faptul că Alexandru Barbu a plecat de la domiciliul din municipiul Feteşti şi nu a mai revenit. 
 
Băaitul are următoarele semnalmente: înălţime 1,60-1,65 m, greutate 50-55 de kilograme, păr şaten, drept, faţă ovală, ochi căprui, ten deschis.  Cei care pot furniza informaţii cu privire la persoana dispărută sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările