Două maşini, descoperite în trafic având numere de înmatriculare identice

Două maşini, descoperite în trafic având numere de înmatriculare identice

Control în trafic fOTO IPJ Ialomiţa

Poliţiştii ialomiţeni au descoperit în trafic, în urmă cu două zile, două autoturisme care aveau numere de înamatriculare identice.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timpul unui control de rutină, joi, 6 august, poliţiştii ialomiţeni au identificat, pe raza localităţii Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare identice. 
 
Astfel, oamenii legii au descoperit că unul dintre autovehicule era înmatriculat corespunzător, iar celălalt avea numere de înmatriculare false. Ultima era condusă de un tânăr, de 27 de ani, care nu a putut să justifice de ce autovehiculul avea numere similare cu celălalt. Şoferul s-a ales cu dosar penal.
 
Tot cu un dosar penal s-a ales şi un tânăr de 18 ani, din Urziceni. Acesta a fost oprit în trafic şi le-a prezentat oamenilor legii un permis de conducere emis de autorităţile din Marea Britanie. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că acesta nu avea drept de a conduce vehicule pe drumurile publice din România.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: