Bărbaţi prinşi la păcănele, cu certificatul verde al vecinului

Bărbaţi prinşi la păcănele, cu certificatul verde al vecinului

Bărbatul a prezentat un certificat verde  emis pe numele vecinului său FOTO Adevărul

Poliţiştii ialomiţeni au întocmit două dosare penale, în weekend, în cazul unor bărbaţi care au prezentat certificatele verzi digitale ale altor persoane.

În primul caz, poliţiştii de investigaţii criminale din Slobozia au efectuat verificări la o sală de jocuri din oraş. Cei prezenţi au fost obligaţi să prezinte certificatele verzi digitale ce atestă vaccinarea împotriva virusului SARS CoV-2, persoanelor prezente.
 
Unul dintre bărbaţi, de 44 de ani, a prezentat pe telefonul mobil un certificat digital verde, poliţiştii stabilind, în urma verificărilor în bazele de date, că acesta nu aparţine persoanei legitimate. Confruntat cu realitatea, bărbatul a declarat ulterior poliţiştilor că certificatul verde este al unui vecin. 
 
De asemenea, în cadrul verificărilor efectuate în incinta unui centru comercial din municipiul Slobozia, un alt bărbat, în vârstă de 46 de ani, a prezentat poliţiştilor un certificat digital.  

Poliţiştii au stabilit că fotografia ce apare în dreptul persoanei pe numele căreia era emis documentul nu corespunde cu fizionomia celei legitimate. 

Cele două persoane s-au ales cu dosare penale privind săvârşirea infracţiunii de fals privind identitatea.
          
Vă recomandăm să citiţi şi: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările