ADMITERE LICEU 2014 IALOMIŢA. Ultima zi de completare a fişelor de înscriere la liceu. Prima repartizare publicată pe EDU.RO pe 16 iulie

ADMITERE LICEU 2014 IALOMIŢA. Ultima zi de completare a fişelor de 
înscriere la liceu. Prima repartizare publicată pe EDU.RO pe 16 iulie

Înscrierea la liceul se încheie pe 8 iulie FOTO: adevarul.ro

Data de 8 iulie este ultima zi în care absolvenţii clasei a VIII-a care au trecut de examenul de Evaluare Naţională 2014 pot să-şi exprime opţiunile pentru înscrierea la liceu. Dascălii sfătuiesc candidaţii să bifeze folosind codul corect cât mai multe opţiuni, în ordinea preferinţelor.

Ştiri pe aceeaşi temă


Potrivit mediilor de admitere din anul precedent, cel mai bun liceul din judeţul Ialomiţa rămâne Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Slobozia.

Atât la profilele reale, cât şi la cele umaniste ultimele medii admise au fost cuprinse între 8.90 şi 10. Cele mai mari medii de admitere au fost pentru clasele de Matematică - Informatică.

După Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”, tot la Slobozia, în topul mediilor s-a clasat Liceul de Arte „Ionel Perlea”.


Elevii care au dat examenul de Evaluare Naţională 2014 şi care vor fi repartizaţi prin calculator la liceu pe 15 iulie pot consulta topul liceelor din ţară, judeţ cu judeţ, după ultima medie de admitere de anul trecut, cu ajutorul unei aplicaţii pe care o pot accesa pe adevarul.ro. Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“ ocupă primul loc în Constanţa.

Absolvenţii de clasa a VIII-a care se înscriu zilele acestea, până pe 8 iulie, la liceele dorite, pot să consulte şi topul liceelor din ţară, judeţ cu judeţ, în funcţie de ultima medie de admitere, de la fiecare specializare, cu ajutorul unei aplicaţii marca admitereliceu.ro, care se va folosi de statisticile de la admiterea de anul trecut, ultimele medii de admitere de la fiecare liceu şi de notele pe care le-au obţinut la Evaluarea Naţională de anul acesta.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările