VIDEO Romii care au ieşit pe străzi la Balş, cerând mâncare pentru că nu mai pot ieşi la lucru, amendaţi. Au format un grup mai mare de trei persoane

VIDEO Romii care au ieşit pe străzi la Balş, cerând mâncare pentru că nu mai pot ieşi la lucru, amendaţi. Au format un grup mai mare de trei persoane

„Distracţia“ din perioada de carantină impusă de autorităţi i-a costat pe şase romi din Balş, care sâmbătă au ieşit pe stradă, cerând să li se aducă mâncare şi băutură.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ceea ce a început, cel mai probabil, ca o distracţie, mai mulţi bărbaţi ieşind din curţi şi pornind pe stradă, sub pretextul că îşi vizitează vecinii pentru a afla ce nevoi au şi pentru a le aduce la cunoştinţă autorităţilor, s-a terminat cu amenzi. După 20 de minute de transmisiune live pe Facebook a „protestului“, poliţiştii s-au autosesizat şi au descins în cartierul Vârtop din oraşul Balş.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş au identificat 6 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 46 de ani, toţi din oraşul Bals.

La data de 28 martie a.c., în jurul orei 14.00, aceştia  au circulat în afara locuinţei, fără a respecta măsurile generale de prevenire a răspândirii COVID-19, prin formarea unui grup mai mare de trei persoane care nu locuiesc împreună.

Poliţiştii au sancţionat contravenţional cele 6 persoane, cu amenzi în valoare totală de 30.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei Militare nr.2/ 2020“, a transmis IPJ Olt. Cei case, mai spus poliţiştii, nu erau carantinati şi nu făceau parte din categoria persoanelor izolate la domiciliu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: