Un bătrân a dispărut de acasă, familia anunţând autorităţile după cinci zile. Bărbatul a mai fost găsit, în octombrie, la sute de kilometri distanţă

Un bătrân a dispărut de acasă, familia anunţând autorităţile după cinci zile. Bărbatul a mai fost găsit, în octombrie, la sute de kilometri distanţă

Bărbatul căutat a plecat de mai multe ori de la domiciliu

Poliţiştii caută un bărbat din judeţul Olt, dispărut în urmă cu cinci zile. Deşi locuieşte cu familia, rudele au anunţat dispariţia abia luni, 16 decembrie 2019.

Dumitru Micu, un bătrân în vârstă de 87 ani, din localitatea Rotunda, judeţul Olt, a dispărut în cursul zilei de 11 decembrie 2019, rudele anunţând poliţia în cursul zilei de luni, 16 decembrie 2019. Bărbatul a mai avut plecări voluntare de la domiciliu, poliţiştii identificându-l, în luna octombrie a acestui an, în judeţul Ilfov.

„La data de 16 decembrie a.c., în jurul orelor 09:30, un bărbat de 50 de ani din comuna Rotunda, judeţul Olt, a sesizat că în ziua de 11 decembrie a.c., tatăl său, MICU DUMITRU, de 87 de ani, a plecat voluntar de acasă. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză  a mai fost plecată de la domiciliu, obişnuind să meargă în diferite oraşe din ţară, în cursul lunii octombrie a.c., fiind găsit  de către organele de politie din comuna Voluntari, judeţul Ilfov.
Semnalmente:  1,65 m înălţime, greutate 60 kg, părul cărunt, ochii căprui.
Semne particulare: nu are mâna stângă de la încheietura palmei.

La data dispariţiei persoana era îmbrăcată în pantalon de postav de culoare neagră, geacă de culoare maro, iar în picioare pantofi de culoare roşu“, a anunţat IPJ Olt, făcând apel ca persoanele care îl recunosc să anunţe prin 112 dacă au informaţii care pot duce la găsirea acestuia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: