Un băiat de 15 ani, din Bârza, este căutat de poliţişti şi voluntari. A plecat în cursul dimineţii, supărat, părinţii anunţând dispariţia după ore bune

Un băiat de 15 ani, din Bârza, este căutat de poliţişti şi voluntari. A plecat în cursul dimineţii, supărat, părinţii anunţând dispariţia după ore bune

Căutările se desfăşoară cu efective sporite

Un adolescent de 15 ani a dispărut de acasă, miercuri, 7 aprilie 2021, din localitatea Bârza, judeţul Olt. Zeci de persoane îl caută.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Băiatul, Lincă Nicuşor Laurenţiu, are 15 ani şi a dispărut de la domiciliu miercuri-dimineaţă, în urma unui conflict, însă părinţii au sesizat poliţia la ora 18.10. Zeci de poliţişti şi voluntari din zonă îl caută. Băiatul a plecat supărat, au spus rudele, având acasă o situaţie problematică.

Operaţiunile de căutare sunt în derulare, fiind efectuate pe teritoriul localităţii şi cu sprijinul a zeci de persoane din zonă. La faţa locului sunt şi poliţiştii de la Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Olt, dar şi jandarmi şi salvatori ISU.

„În această seară, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bobiceşti au fost sesizaţi de către o femeie, din comuna Bârza, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. 

Din primele verificări se pare că minorul LINCĂ NICUŞOR LAURENŢIU ar fi plecat voluntar de la domiciliu în dimineaţa zilei de 7 aprilie a.c., fără a-şi anunţa părinţii în prealabil.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bobiceşti au demarat de îndată verificări şi activităţi de căutare a persoanei dispărute. În activităţi sunt angrenaţi voluntari. 

Minorul are 1,5 metri înălţime, o greutate de aproximativ 45 kg, păr închis la culoare, tuns scurt şi ten măsliniu. 

La data plecării de la domiciliu acesta purta o pereche de pantaloni cu imprimeu camuflaj şi geacă verde cu glugă“, este anunţul IPJ Olt. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările