Un autocar cu 30 de pasageri, implicat într-un accident la Grădinari. Cursa până la Craiova va continua cu un alt autocar

Un autocar cu 30 de pasageri, implicat într-un accident la Grădinari. Cursa până la Craiova va continua cu un alt autocar

Un alt autocar va prelua pasagerii pentru a-i transporta la Craiova Foto: ISU Olt

Un cal lăsat nesupravegheat a provocat, duminică-seara, un accident de circulaţie la  Grădinari, judeţul Olt. Un autocar cu 30 de pasageri a lovit animalul apărut ca din senin pe carosabil, şoferul fiind rănit uşor, însă cursa nu a mai putut continua, aşteptându-se un alt autocar care să preia pasagerii.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Accidentul s-a petrecut duminică, 14 februarie, în jurul orelor 19,00. Autocarul, care venea de la Sibiu, circula către Craiova. În urma impactului şoferul a suferit un traumatism la membrul inferior drept, fiind asistat de un echipaj SMURD. A refuzat, însă internarea. Şoferul este, de altfel, singurul rănit din autocar.
La locul accidentului a fost solicitat un alt autocar al firmei care să preia pasagerii şi să continue cursa către destinaţia finală – Craiova.
Calul lăsat nesupravegheat nu a supravieţuit impactului, informează ISU Olt.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările