Controale la balastierele de pe râul Olt. Activitate suspendată, sechestru pe utilaje de peste 1 milion lei VIDEO

Controale la balastierele de pe râul Olt. Activitate suspendată, sechestru pe utilaje de peste 1 milion lei VIDEO

Poliţiştii au pus sechstru pe utilaje în valoare de peste 1 milion lei FOTO: IPJ Olt

Poliţiştii olteni au controlat în ultimele trei zile 16 balastiere din judeţul Olt, constatând şapte infracţiuni şi aplicând 14 amenzi în valore totală de peste 250.000 lei. Activitatea unui agent economic a fost suspendată.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Controlul poliţiştilor din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IGPR,  împreună cu specialişti din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu şi Administraţiei Naţionale Apele Române, a avut loc în perioada 22 – 24 septembrie . Au fost verificaţi 16 operatori  economici care desfăşoară activităţi în domeniul exploatării agregatelor minerale naturale pe raza judeţului Olt, întocmindu-se patru dosare penale şi suspendându-se activitatea unuia dintre aceştia. Poliţiştii au pus de asemenea sechestru pe utilaje în valoare totală de 1.050.000 lei.

   

 

„În urma verificărilor au fost întocmite 4 dosare de urmărire penală, fiind constatate 7 infracţiuni, dintre care: evaziune fiscală (1), executarea de activitati miniere fără permis sau licenţă (1), exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi (1) şi executarea, modificarea sau extinderea lucrărilor, construcţiilor sau instalaţiilor pe ape sau care au legătură cu apele, fără avizul de gospodărire a apelor sau fără notificarea unor astfel de lucrări (4). Totodată, au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 250.000 de lei , fiind dispusă şi măsura complementară a suspendării activităţii unui agent economic“, au comuniocat reprezentanţii IPJ Olt.

Vă recomandăm şi:

Percheziţii în nouă judeţe, este vizată firma unui afacerist oltean care exploata balastiere fără licenţă VIDEO

Un şofer lăsat pieton pentru alcoolemie şi-a recuperat permisul demonstrând că nu a avut niciun strop de alcool în sânge

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările