Membru PSD, către Liviu Dragnea: „Şerifule stelar, lasă naibii protocoalele şi pune mâna pe ministrul Educaţiei!“

Membru PSD, către Liviu Dragnea: „Şerifule stelar, lasă naibii protocoalele şi pune mâna pe ministrul Educaţiei!“

Tiberiu Mitrea, consilier local în Sibiu

Tiberiu Mitrea, consilier local în Primăria Sibiu, ales pe listele PSD, s-a revoltat recent pe Facebook împotriva şefului său de partid. Acesta i-a sugerat să aibă grijă, mai degrabă, de ceea ce fac miniştrii decât de protocoalele din justiţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tiberiu Mitrea este unul dintre cei mai tineri reprezentanţi ai social-democraţilor din Sibiu, fiind consilier local. Mitrea i-a cerut lui Liviu Dragnea să-şi îndrepte atenţie către ceea ce face ministrul Educaţiei, referindu-se la greşelile din manualele şcolare.
 
Reacţia lui Tiberiu Mitrea a venit ca urmare a unei noi greşeli pe care a sesizat-o în unul din manualele editate de statul român pentru elevii clasei I. Mai precis, de greşeala de la pagina 25 a manualului de “Matematică şi explorarea mediului“, apărut anul acesta la Editura Didactică şi Pedagogică, unde la o comparaţie între numerele 12 şi 16 apare următoarea explicaţie: “Citim: 12 este mai mare decât 16“.
 
 
Tiberiu Mitrea, consilier local al municipiului Sibiu, ales pe listele PSD în 2016, a comentat scurt şi acid greşeala.
„Şerifule stelar, lasă naibii protocoalele şi pune mâna pe ministrul Educaţiei şi pe cei care au greşit manuale. Este innacceptabil aşa ceva!“.
Reacţia social-democratului vine după ce în spaţiul public au apărut numeroase alte semnale referitoare la degringolada din manualele şcolare editate anul acesta. În tot acest timp, însă, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a manifestat printr-o serie de declaraţii politice, inclusiv referindu-se la diverse protocoale încheiate la nivel central între instituţii ale statului.
 
Până acum, Mitrea este singurul social-democrat sibian care a îndrăznit, în vreun fel, să critice în mod public conducerea centrală a partidului. Liderul organizaţiei judeţene al formaţiunii, Bogdan Trif, care este şi ministru al Turismului, a dovedit însă că urmează linia trasată de Dragnea, publicând comunicate de presă în susţinerea acţiunilor coaliţiei de guvernare şi critice la adresa opoziţiei.
 
Tiberiu Mitrea a absolvit marketing-management în Danemarca, a investit în agricultură şi administrează – printre altele – o fermă de vaci în localitatea Şura Mare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: