Atenţie, şoferi! Carosabilul de pe DN 1, acoperit cu pietriş, pe aproape 1 km, în zona Avrig. Care a fost cauza şi cum a fost pedepsit vinovatul FOTO

Atenţie, şoferi! Carosabilul de pe DN 1, acoperit cu pietriş, pe aproape 1 km, în zona Avrig. Care a fost cauza şi cum a fost pedepsit vinovatul FOTO

DN1 acoperit cu pietriş pe 700 de metri în zona Avrig din cauza unei încărcături neasigurate Foto Adevărul

Poliţia rutieră din Sibiu atrage atenţia tuturor şoferilor care tranzitează judeţul pe DN 1, asupra unui incident petrecut în trafic, miercuri dimineaţa, 5 mai şi recomandă să se circule cu viteză redusă în zona Avrig.

Incidentul a avut loc la km 283 + 500 m, de pe DN 1. În zona Avrig, trafic a fost îngreunat din cauza pietrişului căzut dintr-o semiremorcă, menţionează purtătoare de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu, Elena Werner. 
 
Potrivit informaţiilor furnizate de Poliţie, pietrişul a acoperit carosabilul pe o porţiune de 700 de metri.
 
„Recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă si sa respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi la faţa locului”, menţionează reprezentanta IPJ Sibiu.
 
Aceeaşi sursă a mai precizat că urmează ca partea carosabilă să fie curăţată şi a menţionat şi cine se face vinovat de acest incident în trafic şi ce măsuri au fost luate împotriva acestuia. 
 
„Şoferul unui autocamion condus spre Braşov, în vârstă de 31 de ani, din Prahova, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei din cauza neasigurării încărcăturii”, a mai declarat Elena Werner de la Poliţia Sibiu.
 
Imagini cu DN1 acoperit cu pietriş, în zona Avrig, din cauza unei încărcături neasigurate Foto Adevărul
 
 
 
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările