Românul cu cei mai mulţi urmăritori pe Instagram îşi prezintă locurile natale: „Am plecat de la nimic“ VIDEO

Românul cu cei mai mulţi urmăritori pe Instagram îşi prezintă locurile natale: „Am plecat de la nimic“ VIDEO

Culturistul Andrei Deiu - românul cu cei mai mulţi urmăritori pe Instagram - la Vâlcea, alături de animalul preferat şi de tatăl său Foto You Tube

Proaspăt reîntors în ţară, din Anglia, unde s-a stabilit împreună cu familia în urmă cu un deceniu, culturistul Andrei Lincan Deiu s-a decis să le arate fanilor locul din care provine.

Cunoscut drept românul cu cei mai mulţi urmăritori pe Instagram, depăşind la acest capitol nume precum Inna, Delia sau Antonia, Andrei Deiu, un tânăr născut în Râmnicu Vâlcea în urmă cu 25 de ani, a postat recent pe conturile sale de socializare poze şi clipuri în care le arată fanilor unde s-a născut şi a copilărit. Imaginile au strâns în total milioane de aprecieri. 
 
Filmuleţul „Where I came from... Romania Vâlcea” de pe You Tube prezintă casa, familia, fotografii dinainte de plecarea din ţară, amintiri şi emoţionanta poveste de viaţă a unui copil care a plecat de la nimic şi a ajuns departe. Nu lipsesc din filmare nici antrenamentele la sală, faimosul român pregătindu-se pentru titlul de „Mr. Olympia”, câştigat şi de actorul american Arnold Schwarzenegger.  
 
 
Andrei este renumit în lumea culturiştilor, activând în acest domeniu de zece ani, dar abia în ultimii cinci ani a început să câştige de pe urma acestei pasiuni. Este bodybuilder, model, trainer de fitness şi antreprenor, potrivit „grandpeoples.com”. 
 
Clipul postat pe reţelele de socializare este realizat la finele lunii august, în limba engleză, aşa cum sunt toate filmările sale despre care a mărturisit că nu le prezintă în română pentru că are următori din toată lumea. 
 

Aproape 5 milioane de urmăritori pe Instagram

 
Andrei Lincan Deiu şi-a început cariera de culturist când a ajuns în Anglia. Are un fizic de invidiat care i-a adus două premii, dar şi un număr impresionat de fani / urmăritori pe contul de Instagram - peste 4,7 milioane de persoane. 
 
Comunitatea formată din persoane provenite din mai multe colţuri ale lumii îl apreciază atât pentru condiţia sa fizică, cât şi pentru munca depusă şi modestia de care dă dovadă. De altfel, postează frecvent atât filmuleţe cât şi fotografii pe conturile sale de socializare, în care vorbeşte despre munca sa în principal. 
 
Anul trecut a câştigat locul cinci la competiţia profesională de culturism „Men’s Physique Olympia”, premiu care i-a adus 2.000 de dolari în cont, iar în prima sa competiţie a devenit câştigătorul „Miami Pro”, în 2011.
 

„Eram foarte gras şi îmi era ruşine de cum arătam”

 
Într-un interviu acordat „romanianaesthetics.ro”, în 2019, povestea că s-a mutat în Anglia la 15 ani şi a început să meargă la sală ca să scape de surplusul de kilograme: „Nu ştiam ce e aia sală de culturism până să mă mut în Anglia... Eram singur, nu aveam prieteni, unde stăteam era o sală de fitness, foarte ieftină. Aşa am început, pe lângă faptul că eram foarte gras şi îmi era ruşine de cum arătam”. 
 
A învăţat ce înseamnă nutriţie, să lucreze constant şi corect, până a devenit dependent. A recunoscut că, dacă n-ar fi ajuns culturist, cel mai probabil ar fi lucrat în construcţii sau ar fi devenit bucătar. În final, a ajuns să se antreneze cu un personaj celebru în această tagmă: Hany Rambond, în speranţa că într-o zi va câştiga „Mr. Olympia” - competiţia internaţională de culturism organizată de Federaţia Internaţională de Culturism şi Fitness.
 
„Mulţi nu ştiu că sunt român, pentru că pe social media postez numai în engleză, deoarece 90% din urmăritorii mei sunt din toate ţările, nu pentru că mi-ar fi ruşine că sunt roman sau pentru că sunt arogant”, a mărturisit Andrei pentru „romanianaesthetics.ro”
 
 

„Sunt recunoscător şi emoţionat când îmi amintesc de unde am plecat”

 
Clipul în care-şi prezintă locurile natale începe cu plecarea din Anglia, continuă cu aterizarea pe Aeroportul Otopeni unde a fost aşteptat de către cei dragi şi apoi drumul spre Vâlcea. 
 
Tânărul nu s-a sfiit să prezinte mediul modest din care provine sau locurile în care a copilărit, precum pârâul care se transforma vară de vară în „piscina” satului şi unde obişnuia să pescuiască cu mâinile goale, ori zona pe care ceilalţi copii o transformau în teren de fotbal, recunoscând că nu a fost foarte pasionat de acest sport. În schimb, a mărturisit că are amintiri plăcute de pe vremea când nu avea acces nici la Instagram, nici la social - media, ori la telefon.   
 
În imagini apare la un moment dat şi Mănăstirea „Dintr-un Lemn”, despre care a pomenit că este faimoasă în România, biserica veche fiind construită dintr-un stejar secular. 
 
Şi după cum şi-a obişnuit fanii, nu putea lipsi din filmare nici antrenamentul zilnic de la sala de fitness. N-a uitat nici de bunica sa. „Copilul meu frumos! Să mânânc eu guriţa ta şi mâinile tale! Îţi mulţumesc Doamne că mi l-ai adus!”, i-a spus bătrâna îmbrăţişându-l cu drag. 
 
Ziua s-a încheiat la un grătar şi poveşti pe marginea unor poze din copilărie: „Multă lume nu ştie, dar şi când eram mic şi gras, eram un mare dansator, de dansuri tradiţionale”, şi-a amintit tânărul. 

Fotografia făcută pe când avea 10 ani îl arată într-un grup de căluşari condus chiar de către unchiul său. „Obişnuiam să mergem în câte-un oraş mare, la competiţii cu grupuri din alte localităţi ale României”, a mai povestit culturistul. A practicat dansuri populare timp de doi - trei ani, perioadă în care a strâns multe amintiri frumoase. 
 
Într-o altă fotografie, de pe când avea în jur de trei ani, apare alături de verişorii săi. „Eram micuţ, dar şi atunci tot drăguţ”, a mai spus Andrei Deiu. 

Nu s-a temut să arate nici fotografia din perioada în care era complexat de kilogramele în plus, poză în care apare alături de părinţi şi sora sa. „Aveam 12 sau 13 ani şi tatăl meu urma să plece în Anglia pentru prima dată. Cred că de aceea eram atât de trist în fotografie. E plăcut să rememorez astfel de momente”, a recunoscut culturistul.
 
În final, Andrei Deiu a mărturisit că viaţa sa nu a fost dintotdeauna cum este acum sau cum pare din social - media, că a plecat de la nimic şi chiar dacă acum lasă impresia că ar avea totul, că-şi trăieşte viaţa la maximum, este conştient că are doar mai mult decât la început, dar este recunoscător pentru totul şi emoţionat ori de câte ori are ocazia să-şi amintească de unde a plecat.
 

Vă mai recomandăm şi: 

 
 
 
 
 

Culturistul vâlcean Andrei Deiu stabilit în Anglia - românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram - exerciții cardio Foto Facebook

Imagini din aceeasi galerie
 • Culturistul vâlcean Andrei Deiu stabilit în Anglia - românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram - exerciții cardio Foto Facebook
 • Culturistul Andrei Deiu stabilit în Anglia românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram - acasă la Vâlcea alături de animalul preferat și de tatăl său Foto You Tube
 • Culturistul vâlcean Andrei Deiu stabilit în Anglia - românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram -  la antrenamente la Vâlcea Foto Facebook
 • Culturistul Andrei Deiu stabilit în Anglia românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram - acasă la Vâlcea alături de bunică Foto You Tube
 • Culturistul Andrei Deiu stabilit în Anglia românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram - acasă la Vâlcea Foto You Tube
 • Culturistul vâlcean Andrei Deiu stabilit în Anglia - românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram Foto Facebook
 • Culturistul Andrei Deiu stabilit în Anglia românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram - transformarea dintr-un copil grăsuț într-un sportiv renumit Foto romanianaesthetics ro
 • Culturistul vâlcean Andrei Deiu stabilit în Anglia - românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram - alături de cel care-l antrenează pentru titlul Mr Olympia - Hany Rambod - Foto romanianaesthetics ro
 • Culturistul vâlcean Andrei Deiu stabilit în Anglia - românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram - pe vremea când era un adolescent grăsuț Foto You Tube
 • Culturistul vâlcean Andrei Deiu stabilit în Anglia - românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram - la antrenamente la Vâlcea Foto You Tube
 • Culturistul vâlcean Andrei Deiu stabilit în Anglia - românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram - la antrenamente la Vâlcea Foto You Tube
 • Culturistul vâlcean Andrei Deiu stabilit în Anglia - românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram Foto Facebook
 • Culturistul Andrei Deiu stabilit în Anglia românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram Foto Facebook
 • Culturistul vâlcean Andrei Deiu stabilit în Anglia - românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram Foto Facebook
 • Culturistul vâlcean Andrei Deiu stabilit în Anglia - românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram Foto Facebook
 • Culturistul vâlcean Andrei Deiu stabilit în Anglia - românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram Foto Facebook
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările