Un tânăr care şi-a înjunghiat iubita în gât, lăsat în libertate de procuror

Un tânăr care şi-a înjunghiat iubita în gât, lăsat în
libertate de procuror

Procurorul a apreciat că fapta nu este atât de gravă încât să fie considerată tentativă de omor

Un tânăr în vâstă de 21 de ani, din comuna prahoveană Şotrile, a fost lăsat în libertate după ce şi-a înjunghiat iubita în zona gâtului. Agresorul a fost reţinut de către poliţişti, dar procurorul de caz a considerat că fapta nu este atât de gravă încât să fie încadrată ca tentativă de omor.

Agresiunea a avut loc sâmbătă, 11 mai, în satul Plaiul Câmpinii din comuna prahoveană Şotrile. Tot scandalul a început după ce o tânără, în vârstă de 18 ani, a decis să pună capăt relaţiei pe care o avea de câteva luni cu un bărbat mai mare decât ea cu patru ani. 

Supărat din cauza deciziei iubitei sale, bărbatul a încercat să o forţeze să rămână alături de el în continuare. Tânăra a refuzat, a fugit la domiciliul părinţilor, unde a fost urmărită de iubitul său. Aici a izbucnit un scandal, iar fata a fost rănită cu un cuţit în zona gâtului şi a feţei. Agresorul a fost oprit la timp de rudele tinerei care au şi cerut ajutor autorităţilor.

Bărbatul a fost reţinut iniţial de către poliţişti pentru 24 de ore, însă procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a apreciat că fapta nu poate fi încadrată la tentativă de omor astfel că agresorul a fost lăsat în libertate.

 Bărbatul este cercetat pentru loviri şi alte violenţe şi are restricţie să se mai apropie de victimă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: