Ploieşti: Ploieştenii cumpără de acum biletele pentru vacanţele din vară

Ploieşti: Ploieştenii cumpără de acum biletele pentru vacanţele din vară

Ploieştenii preferă marea pentru vacanţa de vară

Cei care doresc să facă economie, îşi pot procura biletele pentru concediu încă de pe acum, beneficiind de un preţ special, care mai poate fi negociat şi cu agenţii de turism.

Ştiri pe aceeaşi temă

Agenţiile de turism din Ploieşti oferă în această perioadă posibilitatea clienţilor lor de a achiziţiona biletele pentru sejururile din vară la preţuri reduse chiar şi cu 30%.

„Am vândut deja peste 200 de bilete pentru vară de la începutul acestei luni, pentru că foarte mulţi clienţi ştiu din anii trecuţi că aceasta este cea mai bună perioadă a beneficia de reduceri foarte mari", spune Florin Stoienescu, agent de turism.


Litoralul românesc, în topul preferinţelor

Cei mai mulţi ploieşteni care îşi cumpără biletele pentru vară aleg, pe considerente financiare, destinaţiile din ţară, în topul preferinţelor lor fiind Litoralul românesc.

În oferta Week Travel, la un hotel de patru stele din Mamaia, şapte zile, cu mic dejun, costă 610 lei de persoană, însă, preţul poate ajunge şi la 1.255 de lei dacă oferta include şi cele trei mese principale ale zilei. La polul opus se află staţiunea Vama Veche.

Aici, 6 nopţi de cazare, fără mic dejun, la un hotel de o stea, costă de la 190 de lei de persoană şi poate ajunge la 442 de lei cu pensiune completă. Clienţii agenţiei beneficiază însă de  reducere de 15% din tariful de cazare, care se acordă pentru sejururile achitate integral până la data de 31 martie.


Vacanţa la Bulgari

În staţiunea Constantin şi Elena, din Bulgaria, clienţii acestei agenţii vor plăti pentru o noapte de cazare la un hotel de cinci stele, cu All Inclusiv, de la 27 la 156 de euro pe noapte, de persoană, în funcţie de perioada aleasă.

Reducerile pentru aceste sejururi sunt de 25% - 30% în funcţie de unitatea de cazare pe care o alegeţi.

„Am merg la o agenţie de turism din Ploieşti şi mi-am cumpărat biletele pentru Bulgaria, la vară. Am mai negociat cu agenţii de vânzări. Îi cunosc foarte bine şi ştiu că pot obţine cele mai bune oferte. Am reuşit în preţul cazării să includ şi o masă", afirmă ploieşteanca Alina Toader. 

Pentru turiştii care nu îşi fac probleme de costurile vacanţei, Agenţia C&I Ambient are, printre ofertele sale, şi una pentru Coasta de Azur, la hoteluri între 2 şi 4 stele, unde 7 zile de cazare cu mic dejun costă între 370 şi 1.876 de euro de persoană, în funcţie de opţiunile alese, reducerea agenţiei fiind de 5% din preţul pachetului turistic.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările