UPDATE Percheziţii în Vălenii de Munte, la hoţi din locuinţe. Prejudiciul este de 100.000 de lei

UPDATE Percheziţii în Vălenii de Munte, la hoţi din locuinţe. Prejudiciul este de 100.000 de lei

Suspecţii au creat un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei. FOTO Adevărul

În această dimineaţă, poliţiştii din Prahova au efectuat şapte percheziţii la locuinţele mai multor persoane suspectate că au creat un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei prin comiterea de furturi din locuinţe şi anexe gospodăreşti

Ştiri pe aceeaşi temă

ORA 16.00

Poliţiştii din Vălenii de Munte, cu sprijinul luptătorilor S.A.S. Prahova, au efectuat, în această dimineaţă, şapte percheziţii domiciliare în oraş şi în localităţile Măneciu şi Izvoare la mai multe persoane suspectate de comiterea de furturi din locuinţe şi anexe gospodăreşti.

La locuinţele celor în cauză au fost descoperite mai multe obiecte şi înscrisuri cu valoare de probă, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Din cercetări a rezultat că activitatea infracţională a suspecţilor s-a desfăşurat începând cu anul 2012, iar prejudiciul estimat prin comiterea faptelor este de aproximativ 100.000 de lei.

Patru persoane au fost duse pentru audieri şi sunt cercetate pentru furt calificat.

ORA 08.30

Patru persoane sunt bănuite că, începând din anul 2012, au comis mai multe furturi prin care au creat un prejudiciu de 100.000 de lei.

Vom reveni cu detalii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările