Interlopii dintr-un cartier rău famat din Ploieşti se pregăteau de atac. Ce au găsit poliţiştii şi militarii în casele lor

Interlopii
dintr-un cartier rău famat din Ploieşti se pregăteau de atac. Ce au găsit
poliţiştii şi militarii în casele lor

Sticle incendiare găsite în curţile interlopilor din Mimiu

Poliţiştii şi militarii care au făcut joi, 9 aprilie, mai multe percheziţii în cartierele rău famate din Ploieşti au dat peste un întreg arsenal pregătit pentur un atac de stradă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 În casele unora dintre persoanele călcate de mascaţi au fost găsite sticle incendiare, săbii, topoare, bâte şi cuţite pregătie pentru un eventual atac de stradă.

Poliţiştii aveau informaţii că mai multe grupări din Mimiu şi Bereasca se pregătesc de un nou scandal, aşa cum s-a întâmplat în data de 30 martie, când o maşină a fost incendiată şi mai multe distruse cu bolovani.

11 persoane, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, au fost reţinute pentru 24 de ore, iar vineri vor fi prezentate la parchet.

La percheziţiile din Mimiu şi Bereasca au participat forţe impresionante, 123 de poliţişti, 50 de jandarmi, 14 militari M.Ap.N. şi 10 poliţişti locali, constituiţi în 40 de dispozitive de ordine şi siguranţă publică şi puncte de verificare.

Este pentru prima dată când la astfel de acţiuni a fost solicitat şi ajutorul MAPN.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: