Cheloo, condamant la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul în care este acuzat de trafic de droguri

Cheloo, condamant la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul în care este acuzat de trafic de droguri

Instanţa penală a Tribunalului Prahova a rămas în pronunţare în dosarul de trafic de droguri al solistului de la Paraziţii FOTO Diana Frîncu

Doi ani de închisoare cu suspendare şi patru ani sub supraveghere este pedeapsa primită de solitul trupei Paraziţii, în dosarul în care a fost acuzat de trafic de droguri. În plus, Cheloo va trebui să plătească o amendă în valoare de 4.500 de lei, asta în cazul în care nu vrea să muncească în folosul comunităţii timp de 180 de zile. Sentinţa a fost dată miercuri de Tribunalul Prahova şi poate fi contestată la Curtea de Apel Ploieşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şedinţa de judecată de la Tribunalul Prahova, în dosarul care îl vizează pe solistul trupei Paraziţii, s-a încheiat după nici o jumătate de oră de audieri. Cheloo a declarat în faţa judecătorilor că este de acord cu încadrarea juridică, aceea de trafic de droguri, şi că îşi recunoaşte greşelile.

Acesta aşteptă să afle dacă judecătorii ploieşteni vor accepta pedeapsa propusă prin acordul de recunoaştere a vinovăţiei, şi anume: doi ani de închisoare cu suspendare, patru ani desupraveghere, iar ca pedeapsă suplimentară 180 de zile de amendă, pedeapsă care se cuantifică în bani la suma de 4500 de lei.

La ieşirea din sala de judecată, Cheloo a precizat că nu acest dosar de trafic de droguri nu are cum să-i afecteze imaginea.

„Mi-am recunoscut greşelile! Imaginea mea este atât de deteriorată, de-o viaţă, încât acest dosar nu are cum să-mi afecteze imaginea. Eu nu-mi fac foarte des autocritica, decât în glumă. Decizia judecătorilor este cea care trebuie acceptată, nu mai contează dacă eu sunt de acord sau nu cu ce s-a întâmplat. Nu am o problemă, sunt foarte relaxat, viaţa merge înainte. Aştept şi eu decizia judecătorilor cu aceeaşi nerăbdare ca şi voi”, a declarat artistul.

Cel mai probabil Tribunalul Prahova se va pronunţa în cursul zilei de miercuri în cauză.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările