Ce au decis judecătorii în cazul tânărului care şi-a schingiuit prietena. Bărbatul s-a filmat în timp ce-i spărgea pahare în cap tinerei

Ce au decis judecătorii în cazul tânărului care şi-a
schingiuit prietena. Bărbatul s-a filmat în timp ce-i spărgea pahare în cap
tinerei

Robert Berechet din Ploieşti este acuzat de violenţă în familie şi violarea vieţii private FOTO facebook

Robert Gabriel Berechet, tânărul de 20 de ani din Ploieşti care a filmat mai multe scene de o violenţă extremă în timp ce-şi maltrata prietena, a ajuns sâmbătă, 1 decembrie, în faţa instanţei de judecată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Judecătorii ploieşteni au decis sâmbătă, 1 decembrie, să emită mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele agresorului. Decizia Judecătoriei Ploieşti nu este definitivă, dar este executorie, astfel că Robert Gabriel va ajunge sâmbătă noaptea în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IJP Prahova. Acesta va putea contesta decizia la Tribunalul Prahova.

Robert este acuzat de violenţă în familie şi violarea vieţii private.

Poliţia din Prahova a fost, vineri 30 noiembrie, în alertă din cauza unor imagini distribuite pe Facebook şi care surprindeau momente de o violenţă extremă. Protagonişit au fost un bărbat şi prietena lui.

 Fata a fost filmată în timp ce se afla în cadă plină de sânge, dar şi când prietenul ei îi spărgea un pahar în cap. Într-unul dintre filme, tânăra, care astăzi împlineşte 18 ani, este filmată în cadă, plină de sânge pe corp, iar pe gresia din baie se pot vedea mai multe pete de culoare roşie care par a fi tot sânge. Într-un alt video, victima este filmată în timp ce se află în pat, ghemuită şi speriată, iar agresorul îi spare un pahar în cap în timp ce o înjură şi o ameninţă.

Nu victima a fost cea care a sesizat poliţia, ci o cunoştinţă a ei. Când a fost audiată, tânăra a negat că ar fi fost agresată, doar că imaginile erau mult prea relevante pentru chinul prin care a trecut.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore încă de vineri seara, iar sâmbătă a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, iar judecătorii au admis solicitarea procurorului de caz.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările