Blogosfera prahoveană s-a întâlnit la Ploieşti

Blogosfera prahoveană s-a întâlnit la Ploieşti

Foto valiovidiu.ro

40 de prahoveni cu preocupări în domeniul blogosferei s-au întâlnit pentru a doua oară faţă în faţă, au socializat şi au discutat despre colaborări şi proiecte.

Aflate încă la început şi departe de amploarea pe care au căpătat-o în Capitală astfel de întâlniri, blog meet-urile din Ploieşti se dovedesc cel puţin un prilej de socializare pentru pasionaţii care scriu sau citesc pe bloguri în oraş.

Întâlnirea a fost un prilej de a pune la punct câteva idei legate de crearea unei reţele de bloguri prahovene, cum se pot obţine bani din publicitatea pe bloguri şi aspecte tehnice. "Ştiu că era vorba de o bere, nu de conferinţe, dar mă aşteptam să văd mai multe telefoane/laptopuri pe facebook, twitter. La evenimentele din Bucureşti, toţi sunt pe facebook, twitter, bloguri în timpul evenimentului. Dacă nu-s acolo, sunt cu aparatul în mână", relatează pe blogul său Haotik, aka Dragoş Şchiopu, iniţiatorul şi organizatorul evenimentelor de acest gen din Ploieşti.


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările