VIDEO Muncitori filmaţi asfaltând un drum pe o ploaie torenţială: „Nişte ireponsabili abonaţi la bani publici îşi bat joc de noi!“

VIDEO Muncitori filmaţi
asfaltând un drum pe o ploaie torenţială: „Nişte ireponsabili
abonaţi la bani publici îşi bat joc de noi!“

Muncitorii asfaltau din greu     FOTO: Sorin Simion

Un şofer din Argeş a filmat în această după-amiază mai mulţi muncitori care asfaltau de zor un drum judeţean din Argeş, deşi afară ploua torenţial şi erau doar 10 grade Celsius. În filmare se vede şi cum iese aburul din asfaltul turnat.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Tipic românesc: când plouă, când e frig afară, băieţii lucrează. O să ţină asfaltul ăla... foarte bine! Domnule Preşedinte Dan Manu (n.red.-este vorba de preşedintele Consiliului Judeţean Argeş), dvs. ştiţi exact pe ce se cheltuiesc banii publici, alocaţi de la Consiliul Judeţean Argeş? Uite pe ce ! Nişte iresponsabili, abonaţi la banii publici, îşi bat joc de noi! Cât mai trebuie să-i suportăm???”, a scris pe pagina sa de Facebook Sorin Simion, cel care a filmat muncitorii cum asfaltau în ploaie.

Imaginile au fost surprinse pe DJ731 - Piscani - Comuna Domneşti, Argeş, în localitatea Pietroşani.

Săptămâna trecută a fost o vreme excelentă... N-a trecut nimeni să asfalteze porţiunea respectivă. Păi nu trebuie să fie cineva abonat la banii publici? Respectivii muncitori asfaltau la 10 grade Celsius pe o ploaie torenţială. Se vede şi în imagini aburul din asfalt. E incredibil! Mi-aş dori ca preşedintele Consiliului Judeţean Argeş să vadă imaginile”, a declarat pentru Adevărul Sorin Simion, autorul filmării.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările