Tânăr abandonat la naştere de părinţi, admis la Academia de Poliţie

Tânăr abandonat la naştere de părinţi, admis la
Academia de Poliţie

Robert Stan are 21 de ani FOTO: Jandarmeria Argeş

Opt tineri argeşeni, din totalul de 38 recrutaţi de către Jandarmeria Argeş, au fost admişi la sesiunea de admitere din acest an, la Facultatea de Poliţie, specializarea Jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti.

Dacă anul trecut impresiona cazul din Argeş al lui Andrei Neleţ, băiatul de la casa de copii cu aspiraţii mari, care a fost admis pe locurile alocate Jandarmeriei la Academia de Poliţie, anul acesta o surpriză foarte plăcută a fost Robert Stan, un alt tânăr care provine din Sistemul de Protecţie Socială, la rândul său admis în sesiunea din acest an în cadrul prestigioasei instituţii de învăţământ superior.

Robert are de 21 ani, este foarte motivat şi plin de entuziasm. Are o poveste de viaţă emoţionantă. S-a născut în oraşul Costeşti, a fost abandonat la naştere de părinţi, iar din anul 2002 a fost crescut de către o familie din municipiul Câmpulung, la care a fost dat în plasament. Însă problemele vieţii nu l-au descurajat şi Robert a fost un elev foarte bun.

„Motivul pentru care mi-am dorit să particip la admiterea organizată de Academia de Poliţie a fost acela de a demonstra că pot face faţă provocărilor, precum şi faptul că meseria de ofiţer jandarm este o meserie care onorează”, spune Robert Stan.

Vă mai recomandăm şi:

Drama a patru fraţi din Argeş. Tatăl lor a murit după un incendiu, iar mama lor este în stare critică

Otilia, „copilul din sistem“ care dă admitere la Medicină.  Ce spune femeia care i-a rescris destinul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările